Gerechtelijke uitspraken

Disclaimer:
Samenvatten is mensenwerk. We staan niet garant voor de volledigheid. Als u de geanonimiseerde uitspraak (zie bijlage) wilt ontvangen kunt u een verzoek richten aan spreekuur@wooninfo.nl. Hou er rekening mee dat verschillende rechters van geval tot geval verschillende afwegingen kunnen maken.

  Terug

Kenmerk (rechtbank)/Zaaknr.:
4902288  
EBF nummer:
BIN15060  
Datum uitspraak:
02-05-2016  
Titel:
Restitutie waarborgsom van 4.200 euro  
Kern:
Restitutie waarborgsom van € 4.200,00. Verhuurder reageert niet op verzoek huurder en laat doorschemeren dat de woonruimte niet goed is opgeleverd (er zou schade aan gordijnen zijn).

Samenvatting:
Restitutie waarborgsom van € 4.200,00. Verhuurder reageert niet op verzoek huurder en laat doorschemeren dat de woonruimte niet goed is opgeleverd (er zou schade aan gordijnen zijn). Verhuurder heeft gedurende de onderhandelingen de roldatum voor CvA laten verstrijken. Rechter heeft dus vonnis gewezen, waarbij de vordering van huurder geheel is toegewezen, incl. de proceskostenveroordeling.

Rechter:
CLJM de Waal  
Gemachtigde:
Guido Zijlstra  
Instantie:
Kantongerecht  
Winnaar:
Huurder  
Deze uitspraak bevat 1 bijlage. Wilt u deze per mail ontvangen, stuur dan een verzoek naar spreekuur@wooninfo.nl en vermeld het kenmerk en de titel van de uitspraak.
 
  Terug