Gerechtelijke uitspraken

Disclaimer:
Samenvatten is mensenwerk. We staan niet garant voor de volledigheid. Als u de geanonimiseerde uitspraak (zie bijlage) wilt ontvangen kunt u een verzoek richten aan spreekuur@wooninfo.nl. Hou er rekening mee dat verschillende rechters van geval tot geval verschillende afwegingen kunnen maken.

  Terug

Kenmerk (rechtbank)/Zaaknr.:
2184947 KK EXPL 13 1142  
EBF nummer:
__Z1327  
Datum uitspraak:
22-08-2013  
Titel:
verhuurder laat zonder expliciete toestemming meters op onhandige plaats plaatsen en moet deze terugplaatsen  
Kern:
VH heeft de meterkast verplaatst naar een ongelukkige plek. H vordert in dit kort geding dat VH de meterkast op de oorspronkelijke plek terug plaatst of in ieder geval op een betere plek dan waar deze nu is geplaatst.

Samenvatting:
VH heeft de meterkast verplaatst naar een ongelukkige plek. H vordert dat VH de meterkast op de oorspronkelijke plek terug plaatst of in ieder geval op een betere plek dan waar deze nu is geplaatst. Verhuurder verwijst naar een gesprek hierover, maar nergens is vastgelegd waar de meter zou komen en dat huurder hiermee instemt. Dat de buurvrouw de werklui binnen heeft gelaten om de werkzaamheden uit te voeren mag niet opgemaakt worden dat huurder toestemming heeft verleend voor de werkzaamheden.

Rechter:
Löben Sels  
Gemachtigde:
Emma Swart  
Instantie:
Rechtbank Amsterdam  
Winnaar:
Huurder  
Deze uitspraak bevat 1 bijlage. Wilt u deze per mail ontvangen, stuur dan een verzoek naar spreekuur@wooninfo.nl en vermeld het kenmerk en de titel van de uitspraak.
 
  Terug