Gerechtelijke uitspraken

Disclaimer:
Samenvatten is mensenwerk. We staan niet garant voor de volledigheid. Als u de geanonimiseerde uitspraak (zie bijlage) wilt ontvangen kunt u een verzoek richten aan spreekuur@wooninfo.nl. Hou er rekening mee dat verschillende rechters van geval tot geval verschillende afwegingen kunnen maken.

  Terug

Kenmerk (rechtbank)/Zaaknr.:
4809833 CV EXPL 16-5072  
EBF nummer:
ASD16007  
Datum uitspraak:
05-12-2016  
Titel:
Behang en vloerbedekking wel of geen servicekosten  
Kern:
Kan niet verwijderbaar glasvezel behang en gedeeltelijk verlijmd laminaat met plinten wel of niet via de servicekosten in rekening gebracht worden bij huurder. Tussenvonnis en vonnis.

Samenvatting:
Huurder is gedagvaard n.a.v. uitspraak Huco over servicekostenafrekening. Clever Real estate wil dat plinten, laminaat en wandafwerking wel in sk worden verrekend. (Plus andere afschrijvingstermijn). (En dat daarom ook adm kosten hoger moeten zijn). Vloer wel in sk, wandafwerking niet in sk. Adm kosten niet aangepast. Afschrijvingstermijn ook niet. Proceskosten gedeeld.

Rechter:
C.L.J.M. de Waal  
Gemachtigde:
Guido Zijlstra  
Instantie:
Rechtbank Amsterdam  
Winnaar:
schikking  
Deze uitspraak bevat 1 bijlage. Wilt u deze per mail ontvangen, stuur dan een verzoek naar spreekuur@wooninfo.nl en vermeld het kenmerk en de titel van de uitspraak.
 
  Terug