Gerechtelijke uitspraken

Disclaimer:
Samenvatten is mensenwerk. We staan niet garant voor de volledigheid. Als u de geanonimiseerde uitspraak (zie bijlage) wilt ontvangen kunt u een verzoek richten aan spreekuur@wooninfo.nl. Hou er rekening mee dat verschillende rechters van geval tot geval verschillende afwegingen kunnen maken.

  Terug

Kenmerk (rechtbank)/Zaaknr.:
4327280  
EBF nummer:
BIN15043  
Datum uitspraak:
20-01-2017  
Titel:
Bewijslast ontvangst klachtenmelding 7:257  
Kern:
erhuurder gaat in beroep tegen uitspraak huurcommissie. Hij zou de klachtenmelding niet ontvangen hebben. Kantonrechter acht het aannemelijk dat verhuurder op de hoogte is gesteld over de gebreken. De tijdelijke huurverlaging blijft van kracht.

Samenvatting:
Verhuurder gaat in beroep tegen uitspraak huurcommissie. Hij zou de klachtenmelding niet ontvangen hebben. Medewerker WSWonen Centrum is opgeroepen voor getuigenverhoor. Daarna is er vonnis gewezen. Kantonrechter acht het aannemelijk dat verhuurder op de hoogte is gesteld over de gebreken. De tijdelijke huurverlaging blijft van kracht.

Rechter:
C.W. Inden  
Gemachtigde:
Patrick Worp  
Instantie:
Kantongerecht  
Winnaar:
Huurder  
Deze uitspraak bevat 1 bijlage. Wilt u deze per mail ontvangen, stuur dan een verzoek naar spreekuur@wooninfo.nl en vermeld het kenmerk en de titel van de uitspraak.
 
  Terug