Gerechtelijke uitspraken

Disclaimer:
Samenvatten is mensenwerk. We staan niet garant voor de volledigheid. Als u de geanonimiseerde uitspraak (zie bijlage) wilt ontvangen kunt u een verzoek richten aan spreekuur@wooninfo.nl. Hou er rekening mee dat verschillende rechters van geval tot geval verschillende afwegingen kunnen maken.

  Terug

Kenmerk (rechtbank)/Zaaknr.:
3112051 CV EXPL 14-15403  
EBF nummer:
__Z14055  
Datum uitspraak:
15-06-2015  
Titel:
vaststellingsovereenkomst: volgens verhuurder vallen oude servicekosten hier ook onder  
Kern:
vaststellingsovereenkomst: volgens verhuurder vallen oude servicekosten hier ook onder. Rechter oordeelt anders omdat de verhuurder over dat jaar nog geen afrekening had gestuurd toen de overeenkomst werd gesloten.

Samenvatting:
VH had met H geschikt bij een kantonrechterberoep na 2 HuCo zaken. VH is van mening dat een derde vordering van H uit een derde HuCozaak ook onder de schikking valt en beweert dat H een huurschuld heeft omdat H de vordering op VH verrekent met de huur. H werd gedagvaard voor het betalen van achterstallige huurpenningen en in ontbinding van de huurovereenkomst. omdat verhuurder echter geen afrekening had gestuurd vóór de vaststellingsovereenkomst, behoort dit onderdeel er niet onder.

Rechter:
Löben Sels  
Gemachtigde:
Patrick Worp  
Instantie:
rechtbank amsterdam  
Winnaar:
Verhuurder  
Deze uitspraak bevat 1 bijlage. Wilt u deze per mail ontvangen, stuur dan een verzoek naar spreekuur@wooninfo.nl en vermeld het kenmerk en de titel van de uitspraak.
 
  Terug