Gerechtelijke uitspraken

Disclaimer:
Samenvatten is mensenwerk. We staan niet garant voor de volledigheid. Als u de geanonimiseerde uitspraak (zie bijlage) wilt ontvangen kunt u een verzoek richten aan spreekuur@wooninfo.nl. Hou er rekening mee dat verschillende rechters van geval tot geval verschillende afwegingen kunnen maken.

  Terug

Kenmerk (rechtbank)/Zaaknr.:
4909106CV EXPL 16-9055  
EBF nummer:
OOS15081  
Datum uitspraak:
29-08-2016  
Titel:
Dispuut over de manier van berekening van de huurverhoging voor parkeerplekken  
Kern:
Stadgenoot hanteert een formule voor de jaarlijkse verhoging die nogal fors uitpakt. Huurders zijn het daar niet mee eens en beroepen zich mede op de erfpacht voorwaarden.

Samenvatting:
Huurster die in de BC zit wil onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om de huurprijs van de verplicht te huren parkeerplekken aan te pakken , ook de doorgevoerde forse huurverhoging voor de garages.
Deze zaak wordt verloren maar uiteindelijk in een voortgezette procedure die aangespannen was door Stadgenoot vanwege vermeende huurachterstand omdat huurders niet d verhoging betaalden die verhuurder wenste, alsnog gewonnen door huurder

Rechter:
CLJM de Waal  
Gemachtigde:
Kees Oosterwijk  
Instantie:
kantonrechtbank  
Winnaar:
Verhuurder  
Deze uitspraak bevat 1 bijlage. Wilt u deze per mail ontvangen, stuur dan een verzoek naar spreekuur@wooninfo.nl en vermeld het kenmerk en de titel van de uitspraak.
 
  Terug