Gerechtelijke uitspraken

Disclaimer:
Samenvatten is mensenwerk. We staan niet garant voor de volledigheid. Als u de geanonimiseerde uitspraak (zie bijlage) wilt ontvangen kunt u een verzoek richten aan spreekuur@wooninfo.nl. Hou er rekening mee dat verschillende rechters van geval tot geval verschillende afwegingen kunnen maken.

  Terug

Kenmerk (rechtbank)/Zaaknr.:
5575627 CV EXPL 16-35681  
EBF nummer:
__Z16068  
Datum uitspraak:
24-08-2017  
Titel:
ontruiming afgewezen ivm woonbelang  
Kern:
vh eist ontbinding huurovereenkomst omdat h lekkages zou hebben veroorzaakt en spullen in trappenhuis heeft gezet. Dat laatste klopt en hij heeft verklaard ze per direct te verwijderen. Ontruiming afgewezen wegens woonbelang h en kinderen, bleek wel berging als verblijfsruimte te gebruiken, dat mag niet mer en hij ,moet de trap schoonhouden. Boete niet toegewezen omdat het doel van de boete toegewezen is.

Samenvatting:
vh eist ontbinding huurovereenkomst omdat h lekkages zou hebben veroorzaakt en spullen in trappenhuis heeft gezet. Dat laatste klopt en hij heeft verklaard ze per direct te verwijderen. Ontruiming afgewezen wegens woonbelang h en kinderen, bleek wel berging als verblijfsruimte te gebruiken, dat mag niet meer en hij moet de trap schoonhouden. Boete niet toegewezen omdat dat onderdeel van de primaire vordering was, en bij toewijzing niet toegekomen zou worden aan secundaire vordering.

Rechter:
mr. Y.A.M. Jacobs  
Gemachtigde:
Peter Commandeur  
Instantie:
rechtbank amsterdam  
Winnaar:
huurder  
Deze uitspraak bevat 1 bijlage. Wilt u deze per mail ontvangen, stuur dan een verzoek naar spreekuur@wooninfo.nl en vermeld het kenmerk en de titel van de uitspraak.
 
  Terug