Gerechtelijke uitspraken

Disclaimer:
Samenvatten is mensenwerk. We staan niet garant voor de volledigheid. Als u de geanonimiseerde uitspraak (zie bijlage) wilt ontvangen kunt u een verzoek richten aan spreekuur@wooninfo.nl. Hou er rekening mee dat verschillende rechters van geval tot geval verschillende afwegingen kunnen maken.

  Terug

Kenmerk (rechtbank)/Zaaknr.:
6587664  
EBF nummer:
__C17054  
Datum uitspraak:
06-03-2018  
Titel:
Waarborgsom volledig terug na verstekvonnis en beslaglegging bankrekening verhuurder  
Kern:
Verhuurder wil waarborgsom van 2.475 euro niet terug betalen. Eddy Bleeker treedt in deze procedure op namens de huurder. VH heeft het op een verstekvonnis laten aankomen. Vervolgens betaalde hij niet, waarna er door de deurwaarder beslag is gelegd op bankrekening VH. Met succes.

Samenvatting:
Verhuurder wil waarborgsom van 2.475 euro niet terug betalen. Eddy Bleeker treedt in deze procedure op namens de huurder. VH heeft het op een verstekvonnis laten aankomen. Vervolgens betaalde hij niet, waarna er door de deurwaarder beslag is gelegd op bankrekening VH. Toen is er meteen betaald. De gemaakte kosten zijn gerestitueerd aan het EBF. H heeft waarborgsom in z'n geheel terug ontvangen, inclusief de gereserveerde rente.

Rechter:
CLJM de Waal  
Gemachtigde:
Huurteam  
Instantie:
Rechtbank Amsterdam  
Winnaar:
Huurder  
Deze uitspraak bevat 1 bijlage. Wilt u deze per mail ontvangen, stuur dan een verzoek naar spreekuur@wooninfo.nl en vermeld het kenmerk en de titel van de uitspraak.
 
  Terug