Gerechtelijke uitspraken

Disclaimer:
Samenvatten is mensenwerk. We staan niet garant voor de volledigheid. Als u de geanonimiseerde uitspraak (zie bijlage) wilt ontvangen kunt u een verzoek richten aan spreekuur@wooninfo.nl. Hou er rekening mee dat verschillende rechters van geval tot geval verschillende afwegingen kunnen maken.

  Terug

Kenmerk (rechtbank)/Zaaknr.:
6600009 CV EXPL 18-1964  
EBF nummer:
 
Datum uitspraak:
21-08-2018  
Titel:
vergoeding voor eigen geplaatste cv ketel bij vertrek  
Kern:
ondanks de voorwaarde van vh voor toestemming plaatsing CV door huurder (bij vertrek gratis vervallen aan vh) wijst rechter vergoeding toe wegens ongerechtvaardigde verrijking.

Samenvatting:
Ondanks de voorwaarde van vh voor toestemming plaatsing CV door huurder (bij vertrek gratis vervallen aan vh) wijst rechter vergoeding toe wegens ongerechtvaardigde verrijking.
pt 16: vh is verrijkt door achterlating CV ketel, h had geen mogelijkheid investering terug te verdienen en ten derde maken de bijzondere omstandigheden van het geval dat aan de bedongen voorwaarde voorbijgegaan dient te worden.

Rechter:
T.S. Pieters  
Gemachtigde:
van Veen  
Instantie:
rechtbank amsterdam  
Winnaar:
huurder  
Deze uitspraak bevat 1 bijlage. Wilt u deze per mail ontvangen, stuur dan een verzoek naar spreekuur@wooninfo.nl en vermeld het kenmerk en de titel van de uitspraak.
 
  Terug