Gerechtelijke uitspraken

Disclaimer:
Samenvatten is mensenwerk. We staan niet garant voor de volledigheid. Als u de geanonimiseerde uitspraak (zie bijlage) wilt ontvangen kunt u een verzoek richten aan spreekuur@wooninfo.nl. Hou er rekening mee dat verschillende rechters van geval tot geval verschillende afwegingen kunnen maken.

  Terug

Kenmerk (rechtbank)/Zaaknr.:
1345351 CV EXPL 12-14370  
EBF nummer:
__Z1205  
Datum uitspraak:
21-12-2012  
Titel:
Restitutie na uitspraak huurcommissie  
Kern:
Huurder wilt graag een terugvordering van haar teveel betaalde huur na de uitspraak van de huurcommissie. Verhuurder verdedigt de vordering met een verrekening van schade aan het trappenhuis

Samenvatting:
Restitutie n.a.v. uitspraak huurcommissie.VH verdedigde zich met een vordering in verband met herstel trappenhuis en wilde verrekenen. Schade zou door huurder veroorzaakt zijn. Huurder verdedigde zich succesvol met de stelling dat er bij oplevering geen opnamestaat was gemaakt. Of de schade daadwerkelijk door h veroorzaakt was, zou nader onderzoek vereisen.

Rechter:
H.C.Hoogeveen  
Gemachtigde:
Guido Zijlstra  
Instantie:
Kantonrechter  
Winnaar:
Huurder  
Deze uitspraak bevat 1 bijlage. Wilt u deze per mail ontvangen, stuur dan een verzoek naar spreekuur@wooninfo.nl en vermeld het kenmerk en de titel van de uitspraak.
 
  Terug