Gerechtelijke uitspraken

Disclaimer:
Samenvatten is mensenwerk. We staan niet garant voor de volledigheid. Als u de geanonimiseerde uitspraak (zie bijlage) wilt ontvangen kunt u een verzoek richten aan spreekuur@wooninfo.nl. Hou er rekening mee dat verschillende rechters van geval tot geval verschillende afwegingen kunnen maken.

  Terug

Kenmerk (rechtbank)/Zaaknr.:
CV 10-22115.4ev  
EBF nummer:
__Z1211  
Datum uitspraak:
04-02-2013  
Titel:
huurprijs/servicekosten/opleveringschade/huurderving  
Kern:

Samenvatting:
in reconventie. huurprijsvaststelling, de vraag of al dan niet sprake was van gemeubileerde verhuur, afrekeningen servicekosten, opleveringschade/waarborgsom, huurderving, etc. De procedure is er ook naar: er zijn al meerdere zittingen geweest, bezoek ter plaatse en getuigenverhoren. Deze verwijzing voor de zaak in conventie.
De zaak is zowel in conventie (vaststellen huurprijs en servicekosten) als in reconventie (schade na oplevering) grotendeels verloren. Huurder moet betalen, al is het een stuk minder dan de verhuurder heeft gevorderd.

Rechter:
mr.M.V.Ulrici  
Gemachtigde:
Guido Zijlstra  
Instantie:
Kantonrechter  
Winnaar:
Verhuurder  
Deze uitspraak bevat 1 bijlage. Wilt u deze per mail ontvangen, stuur dan een verzoek naar spreekuur@wooninfo.nl en vermeld het kenmerk en de titel van de uitspraak.
 
  Terug