Gerechtelijke uitspraken

Disclaimer:
Samenvatten is mensenwerk. We staan niet garant voor de volledigheid. Als u de geanonimiseerde uitspraak (zie bijlage) wilt ontvangen kunt u een verzoek richten aan spreekuur@wooninfo.nl. Hou er rekening mee dat verschillende rechters van geval tot geval verschillende afwegingen kunnen maken.

  Terug

Kenmerk (rechtbank)/Zaaknr.:
KK 13-1399  
EBF nummer:
BIN1321  
Datum uitspraak:
04-10-2013  
Titel:
Nakoming renovatieovereenkomst. Verhuurder moet woning binnen bepaalde tijd opleveren op straffe van een dwangsom  
Kern:
VH komt renovatieovereenkomst niet na. Kort geding procedure. Verhuurder komt niet opdagen tijdens kort geding en vordering wordt toegewezen. Woning moet op 15 december 2013 worden opgeleverd op straffe van een dwangsom van 250 euro per dag met een maximum van 25.000 euro

Samenvatting:
VH komt renovatieovereenkomst niet na. Kort geding procedure. Verhuurder komt niet opdagen tijdens kort geding en vordering wordt toegewezen. Woning moet op 15 december 2013 worden opgeleverd op straffe van een dwangsom van 250 euro per dag met een maximum van 25.000 euro.

Rechter:
Fruytier  
Gemachtigde:
Patrick Worp  
Instantie:
Rechtbank Amsterdam  
Winnaar:
Huurder  
Deze uitspraak bevat 1 bijlage. Wilt u deze per mail ontvangen, stuur dan een verzoek naar spreekuur@wooninfo.nl en vermeld het kenmerk en de titel van de uitspraak.
 
  Terug