Gerechtelijke uitspraken

Disclaimer:
Samenvatten is mensenwerk. We staan niet garant voor de volledigheid. Als u de geanonimiseerde uitspraak (zie bijlage) wilt ontvangen kunt u een verzoek richten aan spreekuur@wooninfo.nl. Hou er rekening mee dat verschillende rechters van geval tot geval verschillende afwegingen kunnen maken.

  Terug

Kenmerk (rechtbank)/Zaaknr.:
2574157\KK EXPL 13-1905  
EBF nummer:
__Z1363  
Datum uitspraak:
13-12-2013  
Titel:
Afdwingen herstel schoorsteenkanalen  
Kern:
H dwingt herstel van door VH weggehaalde schoorsteenkanalen af

Samenvatting:
afdwingen herstel van twee schoorsteenkanalen die door VH/eigenaar/VVE zijn weggehaald op 1 of meer bovenverdiepingen van het pand. Huurder heeft van stadsdeel stookverbod opgelegd gekregen voor gaskachels en geiser, waardoor hij al geruime tijd zonder warmwater en verwarming ( in deel van woning) zit. Er loopt ook een aanschrijving vanuit het stadsdeel maar dit schiet niet op, vandaar nu via rechter afdwingen.
De rechter beveelt verhuurder binnen de 14 dagen de weggehaalde schoorsteenkanalen terug te plaatsen op straffe van een dwangsom van 1000 euro per dag(deel)

Rechter:
A.Sissing  
Gemachtigde:
Emma Swart  
Instantie:
kantonrechter  
Winnaar:
huurder  
Deze uitspraak bevat 1 bijlage. Wilt u deze per mail ontvangen, stuur dan een verzoek naar spreekuur@wooninfo.nl en vermeld het kenmerk en de titel van de uitspraak.
 
  Terug