Gerechtelijke uitspraken

Disclaimer:
Samenvatten is mensenwerk. We staan niet garant voor de volledigheid. Als u de geanonimiseerde uitspraak (zie bijlage) wilt ontvangen kunt u een verzoek richten aan spreekuur@wooninfo.nl. Hou er rekening mee dat verschillende rechters van geval tot geval verschillende afwegingen kunnen maken.

  Terug

Kenmerk (rechtbank)/Zaaknr.:
CV 13-21223  
EBF nummer:
OOS1344  
Datum uitspraak:
12-05-2014  
Titel:
huurverhoging en onderhoud voor zelfaangebracht dakterras door huurder  
Kern:
Huurverhogingseis verhuurder niet ontvankelijk want heeft niet de Huco om uitspraak gevraagd en onderhoud inderdaad voor kosten huurder

Samenvatting:
Verhuurder wil dat huurder de huurverhoging betaalt en dat huurder verantwoordelijk wordt gesteld voor het onderhoud van een volgens verhuurder door huurder zelf aangelegd dakterras en heeft daartoe een dagvaarding uitgebracht. Verbouwing is aantoonbaar in overleg met de vorige eigenaar in 1987 gedaan.
Uitspraak kantonrechter:verzoek tot hvh wordt niet ontvankelijk verklaard. Huurder is zelf verantwoordelijk voor het onderhoud van het zelfaangelegde dakterras
en de kosten van de rechtzaak wordt gedeeld. Ieder betaald zijn eigen deel. Zaak hiermee afgesloten.

Rechter:
Ulrici  
Gemachtigde:
Patrick Worp  
Instantie:
kantonrechtbank  
Winnaar:
beiden  
Deze uitspraak bevat 1 bijlage. Wilt u deze per mail ontvangen, stuur dan een verzoek naar spreekuur@wooninfo.nl en vermeld het kenmerk en de titel van de uitspraak.
 
  Terug